Vikengatan, Karlstad

Vikengatan, 29 feb (2) - pub
Vikengatan, Karlstad. 29 februari 2008.

Vikengatan är den nya Herrhagsgatan.

Ge tillbaka.

Nu har jag flyttat bloggen till publishme.se istället för att ha den på blogg.se. Ett misstag visar det sig. För nu har nyckelorden försvunnit. Varför frågar jag. Varför? Varför?! Varför! Jag tyckte om nyckelorden, så ge mig mina nyckelord tillbaka. Nu, genast, på direkten. Tack ska ni ha.

/T.v.

Våxnäsgatan, Karlstad

Våxnäsgatan, karolinen, 29 feb (2) - pub
I en rabatt utanför Karolinen på Våxnäsgatan, Karlstad. 29 februari 2008.

Med mycket livlig fantasi...

Nämen oj.

Jag vet, det är en dålig uppdatering just nu. Men jag kände att jag behövde ett litet break från bloggen. Men den är snart igång igen. Men det behövs verkligen bilder från er nu. Karlstad börjar bli litet och det finns just nu inte många tappade saker på gatorna.

Kanske verkar det som att bloggen är en Karlstadsblogg, men det stämmer inte. För tanken är att alla som hittar en tappad sak, mestadels något sorts plagg, ska skicka in bilden man tar till bloggen. Det finns såna som hjälper till en hel del, men från många städer och platser i landet kommer inga bilder. Detta trots att det finns läsare där. Så, ni från bland annat Luleå och Stockholm, ta med kameran ut nästa gång. Ni har säkert en massa tappade saker runt knuten.

Härom dagen var det 172 läsare. Roligt att topparna kommer när bloggen inte uppdateras.

/T.v.

RSS 2.0